Lilypie 1st Birthday Ticker
By:
leeya khalisyah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Jul-2009 04:12 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Saturday, 11-Apr-2009 03:31 Email | Share | | Bookmark
She's 7 months..

lepas lahir..
6 months..
Urm..pejam celik, pejam celik si kecil kesayanganku dah berumur 7 bln arini..

Jap je masa berlalu..ingat lagi ketika khalisyah dl perut..tendangan dia..rindu semua tu..

Hari ni dia dah dpn mata..makin bertambah pandai dan aktif..setiap hari ada aje perkara baru yang dia dapat..explore semua..

Semoga puteriku leeya khalisyah akan menjadi anak yang cemerlang dan gemilang kepada semua..

p/s picture terbaru tak upload ag..


Thursday, 26-Mar-2009 03:04 Email | Share | | Bookmark
lagi-lagi khalisyah..

khalisyah wif abg faris
goo putrajaya
 
View all 12 photos...
Khalisyah dah 6 months..berat dah 8.2kg..dah 2 bulan berat dia naik 100gm jer..tapi pp tembam agi sekarang dah pandai angkat badan time meniarap..tak lama lagi leh merangkak la tu..insyallah..



Friday, 20-Mar-2009 00:32 Email | Share | | Bookmark
Semuanya khalisyah

team kuat..masak..
team ke2 kuat..
team ke3 kuat
View all 9 photos...
Alhamdulillah..kami sefamily telah pindah ke rumah sendiri December last year..time tu khalisyah 3months old..semua persiapan utk masuk rumah baru diuruskan oleh hubby..time dapat kunci mama baru pas bersalin 4 ari kot..so apak la yang pilih furnishing, colour and everything..mama and khalisyah ucapkan terima kasihhh byk2

dan sebagai tanda kesyukuran kami atas kurnia allah yang tak terhingga..dapat baby dan umah..kami buat majlis akiqah khalisyah kat umah baru time cuti chinese new year aritu..mama n apak jemput sedara terdekat ngan kawan2 keje je

w/pun simple tapi majlis berjalan lancar alhamdulillah khalisyah lak ok je mood..w/pun tak senyum sgt tapi takla nangis..anak mama n apak ni memang senang nak diuruskan harap akan terus membesar jadi anak yang solehah


Thursday, 5-Feb-2009 03:17 Email | Share | | Bookmark
Lagi pictures leeya khalisyah

20days..
20 days..hari raya aidilfitri..
dah cukur rambut 1month18days..
View all 18 photos...
dilahirkan pada september 11,2008. due mama 12 sept tapi baby dah tak sabar nak kuar..lahir lak waktu maghrib masa umat islam berbuka puasa hari ke sebelas..hubby, doc and nurse yang sambut berbuka kat labour room..berat masa lahir 3.7kg..memang chubby..mata cepet je time tu tak macam mata mama
20 hari lepas lahir berat khalisyah dah 4 kg..memang semangat..bwk gi klinik semua org tanya dah bpe bln?padahal baru 20 ari
umur 1 bln berat 5kg, 2bln berat 6kg..3bln 7kg..4 bln 7.8 kg..dan ni tunggu cukup 5bln tak taula weight dah bape
khalisyah..tak banyak ragam..tapi payah skit nak senyum ngan mama dan apak baru senyum..dia selalu wake-up 5.30 a.m time tu mama suka sgt..dia paling aktif time tu..terkekeh2 gelak
sekarang baru leh ngiring dan terbalikkan badan..dah niarap la kiranya..tapi lambat sikit dari baby2 lain..
mama tak sabar nak bagi dia makan..tapi risau gak nanti berat dia makin bertambah lak tapi ok je nanti dia dah pandai merangkak ok la..
mama doakan semua yang terbaik untuk leeya khalisyah bt mohd khairulsharil..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net